به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرلشکر محمدعلی جفری فرمانده کل سپاه پاسداران در همایش "فصلی نو از مبارزه" که عصر امروز(دوشنبه) در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: موضع سپاه پاسداران درباره یمن، همان موضع رهبری است و ما هر کمکی که از دستمان بربیاید انجام میدهیم.
وی ادامه داد: بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی، امنیت پایدار جمهوری اسلامی است که حتی دشمنان هم به آن اقرار دارند.
به گفته سرلشکر جعفری، دشمنان تلاش میکنند تا امنیت ملی ایران را به چالش بکشند که قطعا موفق نشدهاند.
وی در ادامه گفت: ایران در فعالیتهای آینده خود در حوزه موشکی و نظامی هیچ محدودیتی را نمیپذیرد و البته این موضوع صریحا از سوی دولت به مسؤلین آمریکایی اعلام شده بود.
سایت " AWD news" بخشهایی از گفتگوی "ولید بن طلال" را با روزنامه کویتی "قبس" در تاریخ 27/10 منتشر کرد که در آن گفته بود: "عربستان باید برای مقابله با تهدید ایران، با اسرائیل توافق حمایت متقابل امضا کند."
وگرم نیز میتوانند از خدمات MRI بهره مند شوند که متعاقباً این خدمات برای بیماران نادر، مبتلایان سرطان و افراد بیبضاعت رایگان خواهد بود.داودیان همچنین به ارائه خدمات سیتیاسکن، ماموگرافی، سنجش تراکم استخوان، سونوگرافی کالرداپلر، الکترودیاگنوزیس، پری اپیکال دیجیتال، آزمایشگاه تشخیص طبی، رادیولوژی دی بن طلال خاطرنشان کرد: "بحران کنونی در خارومیانه برای عربستان مسأله مرگ و زندگی است و من میدانم که ایرانیها قصد دارند با برگه فلسطین، نظام عربستان را خلع کنند، در نتیجه عربستان و اسرائیل باید از طریق تقویت روابط و تشکیل جبهه یکپارچه آنان را رسوا کنند، تا مانع ایران شوند."
به هر حال نمیتوان مشاهدات گرفتاری بیماران که به تنها مرکز تصویربرداری پایتخت در ساعات بعد از 24 شب مراجعه میکنند را نادیده گرفت و این به معنای آن است در تهران و این ابرکلان شهر ایران فقط یک مرکز تصویربرداری؛ خدمات سونوگرافی و MRI ارائه میدهد و وقتی هم خدمتی به این مهمی تنها در یک مرکز صورت پذیرد

وال استریت ژورنال نوشت:رهبر ایران میداند که دولت آمریکا چگونه است و هماکنون بهدنبال این است که امتیازاتی را که پیشتر کسب کرده، قبضه کند و ما را کمی بیشتر به ریشخند بگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: همکاریهای ایران و روسیه برای مبارزه با تروریسم و موادمخدر باید بیش از پیش توسعه یابد.
ولایتی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره نامه اخیر رهبر انقلاب به رئیسجمهور در تایید مشروط برجام اظهارداشت: مسئله هستهای و توافق برجام موضوعی بسیار حیاتی و مهم برای جمهوری اسلامی ایران تلقی میشود لذا رهبر انقلاب در این نامه برخی کاستیهایی که ممکن بود حین اجرای برجام پیش آید و همچنین نقایصی که در این سند وجود دارد را متذکر شدند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه خبری تحلیلی المانیتور (al-monitor) تنها راه حل بحران سوریه را همکاری با ایران دانسته و از اصرار جان کری برای کنار گذاشتن تهران از مذاکرات انتقاد کرده است. المانیتور تاکید کرده که موضع وزیرخارجه آمریکا با خواست روسیه و حتی اتحادیه اروپا هماهنگی و همخوانی ندارد.
خلاصه ای از این نوشتار را که زیر عنوان "بدون ایران امکان دستیابی به هیچ موفقیتی در سوریه وجود ندارد" تنظیم و منتشر شده با هم مرور می کنیم:
««مداخله نظامی روسیه جهت حمایت از دولت بشار اسد در سوریه موجب شده که دور جدیدی از دیپلماسی آغاز شود که هدف از آن یافتن راه حلی سیاسی برای انتقال قدرت سیاسی در این کشور است.
وزرای خارجه آمریکا، روسیه، عربستان سعودی و ترکیه، 23 اکتبر در وین اعلام کردند که جلسات و گفتگوهای گسترده تری درباره سوریه وجود خواهد داشت و احتمالا پیش از 30 اکتبر این جلسات برگزار می شوند.
سردار سلامی در ابتدای این برنامه در خصوص آخرین تحولات میدانی در سوریه و خط مقاومت گفت: چهار سال است که سوریه در نقطه تمرکز تلاش استراتژیک یک ائتلاف جهانی قرار دارد، یعنی آمریکاییها، وقتی از کشورهای اروپایی و تعدادی از کشورهای متحد منطقهای آمریکا مشخصاً عربستان سعودی و برخی دیگر از کشورها در یک ائتلاف کاملاً فشرده که جنبه سیاسی، اقتصادی، اعتقادی، تسلیحاتی، و مالی و نیروی انسانی دارد دست به دست هم دادند تا در روزی از کانونیترین حلقههای مقاومت اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی یک نقشه سیاسی بسیار ویرانگر و مخربی را در جهان اسلام پیاده کنند.
وی افزود: راهبرد آمریکا استفاده از این گروهکهای تروریستی و تکفیری است، چون آمریکایی ها جنگ سخت را تجربه کرده اند یعنی حضورشان در منطقه پس از حادثه 1991 حضور سختی بود. یعنی بنا بود که به ایران حمله کنند ولی 13 سال 14 سال متوقف شدند و دیدند که نمی توانند موفق بشوند لذا راهبرد خود را عوض کردند چون در جنگ سخت شکست خورده بودند.
پوردستان تأکید کرد: آمریکاییها در جنگ نیمه سخت یعنی جنگ اقتصادی هم شکست خورده اند . آمریکایی ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تحریم ها را وضع کردند و پس از روی کارآمدن اوباما که حلقه تحریم ها را تنگ تر کرد و این تحریم ها فلج کننده نام گرفت ، احساس کردند که ما دستان خود را به نشانه تسلیم بالا خواهیم برد ولی ملت ما شکوفا شد و توانست خود را پیدا کند.
منابع آگاه به المیادین گفتند که مسکو خواستار برگزاری گفتگو و سپس تشکیل دولتی متشکل از طرفهای مشارکت کننده در این گفتگوها شده است.
محمد حسنین هیکل نویسنده و تحلیلگر مشهور مصری جمهوری اسلامی ایران را دولتی قدرتمند در منطقه دانست.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به استفاده آمریکا از گروهکهای تروریستی و تکفیری گفت: اسرائیل شاید زودتر از 25 سال نابود شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ "احمدرضا پوردستان" روز یکشنبه در برنامه من طهران شبکه خبری العالم، در پاسخ به این سؤال که آیا تهدید عمده و جدی وجود دارد، گفت: نزدیک ترین تهدیدی که در کنار جمهوری اسلامی ایران است، گروهک های تروریستی و تکفیری است.
...آل سعود تصور می کنند که این اقدام، نشانگر قدرت آنهاست و پایگاه مردمی، اجتماعی و سیاسی این رژیم نامشروع و غیر مردمی و غیر دموکراتیک در داخل سعودی را تحکیم و تقویت خواهد کرد؛ اما ارزیابی های کارشناسان و تحلیلگران اوضاع، کاملا عکس این برداشت را نشان می دهد و تاکید می کند که اعدام آیت الله، یک اشتباه تاریخی خواهد بود که جبران آن، از عهده سران بی تدبیر و خودرأی و استبدادپیشه کنونی سعودی خارج خواهد بود...
حالا برخی هرچقدر از آمریکا تعریف کنید بازم آمریکا آمریکاست و تعریف و تمجید شما باعث نمیشه ازخباثتش کم کنه ، به قول معروف پوست سگ با دباغی پاک نمیشود یعنی هرچقدر هم پوست سگ رو دباغی کنید باز هم ذات نجسی دارد
موسسه امریکن انترپرایز در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم "متیو مک اینیس" نوشت: نیروی هوایی روسیه، ارتش سوریه، حزب الله لبنان و شبه نظامیانی که تحت آموزش و هدایت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار دارند، نقش مهمی در نبرد سوریه ایفا می کنند.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، نماینده روسیه در سازمان ملل روز پنجشنبه با زیر سوال بردن ادعاهای آمریکا و اروپا درباره این که آزمایش موشکی اخیر ایران ناقض قطعنامه های سازمان ملل بوده است، اعلام کرد نباید با این آزمایش موشکی به عنوان یک مسئله احساسی برخورد کرد.
انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا روز چهارشنبه با توصیف آزمایش موشک میان برد ایران در دهم ماه اکتبر به عنوان یک تخلف جدی، از کمیته تحریم های شورای امنیت سازمان ملل خواستند درباره این مسئله تحقیق کند. با این حال، ویتالی چورکین -- سفیر روسیه در سازمان ملل -- تاکید کرد این کشور به چنین نتیجه ای نرسیده است.
چورکین در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: "من فکر می کنم ما باید درباره این مسائل، خیلی مراقب باشیم." وی افزود: "ما باید جزئیات فنی را بررسی کنیم و سپس البته شرایط سیاسی را در نظر بگیریم." چورکین تاکید کرد: "باید در این خصوص حرفه ای بود. این یک موضوع احساسی نیست."