یکی از مهمترین دستاوردهایی که در دو سال اخیر رونمایی شده موشک هرمز بوده که قابلیتهای ضد رادار و ضد کشتی دارد. در نگاه اول موشک "هرمز 1 "و "هرمز 2 " بسیار شبیه به موشک کلاس "فاتح 110" است که البته با یکدیگر تفاوتهای ویژهای دارند.
در "عملیات معروف فتح المبین" نیز " نیروی هوایی"، نقش پدافند هوایی را بر عهده داشت که باعث آزاد سازی " سایتهای 4 و 5 موشکی" و " ایستگاه رادار دهلوان" از دست ارتش متجاوز عراق شد و " نیروی هوایی" ایران در این عملیات توانست 27 فروند از انواع هواپیماهای عراقی را مورد هدف قرار داده و سرنگون کند. در ادامه آن در "عملیات بیت المقدس" که با توجه به استعداد و ترکیب جدید نیروی زمینی عراق ،ضرورت بکارگیری حجم وسیع تری از امکانات آفندی و پدافندی هوایی از سوی ایران به خوبی احساس می شد با اتخاذ تدابیر مناسب عملیاتی و تغییر تاکتیک " نیروی هوایی" ایران تمهیدات ارتش عراق خنثی شد و با انجام عملیات پشتیبانی نزدیک خلبانان ایرانی، " خرمشهر" آزاد شد.
بعد از پایان "جنگ تحمیلی" و پیروزیهای قدرتمندانه " نیروی هوایی" ارتش جمهوری اسلامی ایران بر ارتش متجاوز عراق در هوا، " نیروی هوایی" مورد توجه قرار گرفت و تجهیز این یگان به سلاحهای جدید و روز دنیا را در دکترین دفاعی ایران از اهمیت ویژهای برخوردار کرد. این توجه و تجهیز قوا تا جایی پیشرفت که کارشناسان نظامی و طراحان را واداشت تا در تمام زمینهها وارد عرصه شده و " نیروی هوایی" را از همه لحاظ توانمند و خودکفا کنند. به همین دلیل تمامی متخصصان دست به کار شدن و تمامی موشکها و تجهیزات هواپیماها و بالگردها را تعمیر کرده یا آن قطعه را با قطعه جدید که ساخت کشور بود جایگزین کردند.
متخصصان در زمینه طراحی هواپیما و بالگرد نیز دست از تلاش برنداشته و طراحی هواپیماهای جدید و تولید آنها را در دستور کار خود قرار دادند. این امر تا به آنجا پیشرفت که منجر به طراحی و ساخت هواپیمای "جنگنده صاعقه" که اولین هواپیمای جنگنده بمبافکن ایرانی بود شد و بعد از آن هم هواپیمای " آذرخش" که کاربرد هم جنگی و هم آموزشی دارد تولید وساخته شد. در مدت بعد از پیروزی انقلاب انواع هواپیماهای جنگنده در قالب کاربریهای مختلف اعم از شکاری، بمب افکن و آموزشی ساخته و تحویل یگانهای مربوطه شده است. آخرین هواپیمای جنگنده ساخت شده " نیروی هوایی" ایران؛ هواپیمای رادار گریز " قاهر 313 " است که در سال 1390 از آن رونمایی شد و دراختیار " نیروی هوایی" قرار گرفت.


شهید سرلشکر منصور ستاری فرمانده فقید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از فرماندهانی است که سهمی بزرگ در دوران دفاع مقدس را به خود اختصاص داده است.
اولین جرقه های خود کفایی در ارتش و به ویژه نیروی هوایی را این شهید سرافراز به نام خود ثبت کرده است و نام خود را در زمره نام آوران ایران اسلامی ماندگار کرد.
همچنین شهید ستاری رابطه خوبی را هم با برداران خود در سپاه پاسداران داشت.
در این مطلب عکس دیده نشده ای را از این شهید بزگوار می بنید که در ستاد فرماندهی کل قوا (ستاد کل نیروهای مسلح کنونی) گرفته شده و در آن سردار داود غیاثی راد در کنار شهید ستاری ایستاده است.
سردار غیاثی راد از رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس بوده و هم اکنون مسئولیت روابط عمومی معاونت امور راهبردی و اشراف فرماندهی معظم کل قوا را در ستاد کل نیروهای مسلح بر عهده دارد.

موشک دوربرد "عماد" در حالی روی لانچر قرار گرفت که به تمامی ادعاهای رسانهای داخلی و خارجی می توان پاسخ داد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از العالم، "مجتهد" امروز در یادداشتی توییتری فاش کرد که پس از نقض مکرر آتشبس از سوی متجاوزان سعودی، نیروهای انصارالله یمن توانستند شماری از سربازان و افسران سعودی از جمله یک سرهنگ عربستانی به نام "فهد القحطانی" را در روستای مرزی الربوعه عربستان، اسیر کنند.وی همچنین از شکست ارتش سعودی در منطقه الربوعه، در مقابل نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن، خبر داد.
منابع یمنی و سعودی پیشتر از فروپاشی آتشبس میان دو طرف، درپی آغاز دوباره بمباران شهرهای یمن توسط بمب افکنهای سعودی - عربی خبر داده بودند.
اضافه میشود، سی و هشتمین ناوگروه اطلاعاتی، عملیاتی و آموزشی نداجا متشکل از ناو جمهوری اسلامی نقدی و ناوهای پشتیبانیکننده بوشهر و لاوان پس از 75 روز دریانوردی به کشور بازگشتند.

اضافه میشود، سی و هشتمین ناوگروه اطلاعاتی، عملیاتی و آموزشی نداجا متشکل از ناو جمهوری اسلامی نقدی و ناوهای پشتیبانیکننده بوشهر و لاوان پس از 75 روز دریانوردی به کشور بازگشتند.